Radno vreme 7 dana u nedelji: od 06 do 15 i od 22 do 24
Porudžbine: 031 3782 997 i 065 882 9975

GRUPA PROIZVODA: Osnovna vrsta peciva

NAZIV PROIZVODA U TRGOVINI I NETO TEŽINA : Zemička 0,100 kg

 

SASTAV I NORMATIV SIROVINA

OSNOVNE VRSTE

Brašno T-500,kvasac, so

DODATNE VRSTE

Ulje,Šećer,margarin, aditiv

KRATAK OPIS TEHNOLOŠKOG PROCESA

Prosejanom brašnu Tip 500 se dodaju ostale pomoćene sirovine pri čemu se vrši zames testa čija je temperatura 29 C i traje 10 minuta. 

Nakon zameasa testo fermentira 30-40 minuta, i deli na odrđene težine, oblikuje ručno, stavlja na plehove i odlaže u fermentacionu komoru 40 minuta. Posle završene fermentacije vrši se pečenje na 240 C 12 do 15 minuta. Posle završenog pecenja pecivo se hladi na plehovima, a nakon toga pakuje.

 

Scroll to top