Radno vreme 7 dana u nedelji: od 06 do 15 i od 22 do 24
Porudžbine: 031 3782 997 i 065 882 9975

GRUPA PROIZVODA: Osnovna vrsta peciva

NAZIV PROIZVODA U TRGOVINI I NETO TEŽINA : Kifla 0,080 kg

SASTAV I NORMATIV SIROVINA

OSNOVNE VRSTE

Brašno, kvasac, so

DODATNE VRSTE

Ulje, Šećer, margarin, aditivi

KRATAK OPIS TEHNOLOŠKOG PROCESA

Prosejanom brašnu Tip 500 se dodaju  ostale pomoćne sirovine po normativu pri čemu se vrši zames testa čija je temperatura 29 C i traje 10 minuta.

Nakon zamesa testo fermentira 30-40 minuta, a zatim ide na dalju obradu koja se sastoji od deljenja testa, oblikovanja i rolivanja. Nakon rolovanja testa vekne se slažu u fermentacionu komoru. Fermentacija traje  50 minuta. Posle završene fer mentacije vrši se pečenje.

Scroll to top